Welke camera heeft de grootste optische zoom?

De Nikon COOLPIX P1000 is onmiskenbaar de koning van de superzoomlenzen. Het geweldige bereik van 125x, dat zich uitstrekt van een groothoek van 24 mm tot een oogverblindende 3000 mm, is ongeëvenaard en verdient een geheel eigen megazoomclassificatie. Kom dichtbij en persoonlijk met onderwerpen op afstand met onze selectie van de beste zoomcamera's die u nu kunt kopen.Als zoomen echt uw belangrijkste zorg is, dan geeft de Nikon P1000 u het ultieme bereik - met enkele belangrijke compromissen. Met 65x is het een van de langste op de markt (zonder in het belachelijke gebied van de Nikon P1000 te komen), waardoor je een goed bereik hebt om vrijwel elk denkbaar onderwerp te fotograferen.

Deze camera biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en een indrukwekkende 60x (20-1200 mm) lange zoom, ideaal voor het vastleggen van alle details in uw foto's, zelfs van ver weg, samen met een LUMIX DC VARIO-lens. Er wordt vaak gezegd dat je de beste camera moet kopen die je je kunt veroorloven, omdat extra zoom altijd handig zal zijn. We hebben factoren zoals prijs, gebruiksgemak, stabilisatie en zoom overwogen om de beste camera's uit te werken. De DSLR-bediening betekent dat het een beetje aan de omvangrijke kant is, maar nogmaals, als je dit vergelijkt met de gelijkwaardige uitrusting die je nodig zou hebben voor een DSLR of spiegelloze camera (opent in nieuw tabblad), is het eigenlijk een zeer praktische reisgenoot.

De camera is voorzien van een gestapelde 20 megapixel BSI CMOS-sensor, met fasedetectiefocus, en de camera biedt 24 fps high-speed continu-opnamen, evenals snelle video en ultrasnelle scherpstelsnelheden. Digital Camera World maakt deel uit van Future US Inc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgever. De bouwkwaliteit is erg goed en de camera heeft veel gemeen met de Panasonic Lumix GH4, wat betekent dat de FZ2000 een uitstekende tweede camera zou zijn voor iedereen die bekend is met de andere camera's van Panasonic. Voor gebruikers van de FZ1000 is er misschien niet genoeg reden om snel naar deze camera te upgraden, maar als je op zoek bent naar een nieuwe bridgecamera, is de FZ1000 II een goede keuze.

Deze bridge-camera met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is geweldig voor diegenen die iets goedkoops willen, maar die nog steeds een behoorlijk lange zoomlens biedt. De FZ80 is een uitstekende keuze als je een camera nodig hebt die snel, nauwkeurig en indrukwekkende zoomopnamen kan maken, of je nu op vakantie bent of gewoon in je eigen achtertuin. Het is aanzienlijk kleiner dan de 1-inch sensor die te vinden is in sommige andere bridgecamera's zoals de Sony RX10, maar het is een functie om al die zoomlens op te vangen. De camera is weerbestendig en beschikt over 4K-video-opname, microfoon- en hoofdtelefoonaansluitingen.

Ze zoomen vaak „in door simpelweg het beeld bij te snijden om de beeldhoek te verkleinen of een extra cameramodule toe te voegen met een meer telelens om de langere opnamen te verwerken. De Panasonic Lumix ZS200 (in Europa de TZ200 genoemd) biedt een uitstekende balans tussen grote sensor en zoomlengte en is in veel opzichten de perfecte reiscamera. Deze compactcamera ligt prachtig in de hand en is een geweldige reisgenoot met een 50x (24-1200 mm) zoom, zodat u alle details van dieren in het wild kunt vastleggen, zelfs van een afstand.

Leave Message

All fileds with * are required