Welke camera heeft de hoogste optische zoom?

De in Japan gevestigde pionier op het gebied van optica en beeldvormingsproducten Nikon heeft een camera gelanceerd met's werelds hoogste optische zoom. Kom dichtbij en persoonlijk met onderwerpen op afstand met onze selectie van de beste zoomcamera's die u nu kunt kopen.Als zoomen echt uw belangrijkste zorg is, dan geeft de Nikon P1000 u het ultieme bereik - met enkele belangrijke compromissen. Met 65x is het een van de langste op de markt (zonder in het belachelijke gebied van de Nikon P1000 te komen), waardoor je een goed bereik hebt om vrijwel elk denkbaar onderwerp te fotograferen. Als je een amateurfotograaf bent die op zoek is naar een camera met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is de Sony DSC-H300 een fantastische optie voor een instapmodel.

Als je op zoek bent naar een goed afgeronde bridgecamera die een goed scala aan functies biedt - en die allerbelangrijkste ultralange zoom heeft, dan is de Canon SX70 een goede optie. Bovendien kunt u creatief aan de slag met enkele van de handige functies van de camera, zoals time-lapse, Superlapse en ingebouwde filters voor bewerking. Optische zoom daarentegen maakt gebruik van een reeks lenzen om het onderwerp in uw belichting te vergroten zonder digitale manipulatie, zodat uw onderwerp alleen wordt beperkt door de megapixel (MP) -classificatie van de sensor van uw camera. De FZ80 is een uitstekende keuze als je een camera nodig hebt die snel, nauwkeurig en indrukwekkende zoomopnamen kan maken, of je nu op vakantie bent of gewoon in je eigen achtertuin.

De Nikon P1000 heeft 125x optische zoom, wat betekent dat hij iets breder begint dan de typische cameralens van je smartphone, en ver genoeg kan zoomen zodat je kunt focussen op objecten die letterlijk kilometers ver weg zijn, afhankelijk van je uitkijkpunt. De Nikon Coolpix P950 is een update van de P900 die nu is stopgezet, en biedt dezelfde 85x optische zoomlens, maar beschikt over 4K-video en een flitsschoen, die niet op het vorige model te zien waren. De camera heeft een geweldig 3-inch variangle touchscreen, evenals een grote, heldere elektronische zoeker met hoge resolutie, met een comfortabele rubberen rand. Het hanteert aangenaam, vooral als je gewend bent om een Canon-camera te gebruiken, en heeft een bruikbaar genoeg EVF en volledig articulerend scherm (wat in de steek wordt gelaten door het feit dat het niet aanraakgevoelig is).

De meeste zakvriendelijke zoomcamera's hebben relatief kleine sensoren, maar je kunt er ook een paar vinden met grotere sensoren van het type één inch die nog steeds een goede zoomgraad bieden. Qua technische prestaties beweerden de Sony HX99 (en zijn zustercamera, de HX9)'s werelds kleinste 28x optische zoomcamera's te zijn. Deze compactcamera ligt prachtig in de hand en is een geweldige reisgenoot met een 50x (24-1200 mm) zoom, zodat u alle details van dieren in het wild kunt vastleggen, zelfs van een afstand. De bouwkwaliteit is erg goed en de camera heeft veel gemeen met de Panasonic Lumix GH4, wat betekent dat de FZ2000 een uitstekende tweede camera zou zijn voor iedereen die bekend is met de andere camera's van Panasonic.

Het is aanzienlijk kleiner dan de 1-inch sensor die te vinden is in sommige andere bridgecamera's zoals de Sony RX10, maar het is een functie om al die zoomlens op te vangen.

Leave Message

All fileds with * are required