Welke camera is het beste voor fotografie tegen een lage prijs?

Een geweldig koopje als kit met twee lenzen of op zichzelf, deze kleine Lumix is perfect voor reizen en maakt zelfs 4K-opnamen. Mijn beste vriend stelde voor om de Canon EOS Rebel T7i te kopen, de beste professionele camera voor een lage prijs. Ik raad de Nikon D3500 ten zeerste aan aan alle beginnende fotografen. De Lumix ZS100 is de beste budget point-and-shoot camera op de markt.

Het is ideaal voor reizigers, wandelaars en iedereen die een ultralichte camera wil. De Rebel is de populairste camera voor beginners waarmee je kunt beginnen. Het is een DSLR, dus het is niet echt een point-and-shoot. Het is een geweldige camera om te gebruiken omdat hij zowel betaalbaar als veelzijdig is.

Nogmaals, de M100 is ontworpen voor mensen die overstappen van smartphones en compacts, dus deze camera zal waarschijnlijk niet in de „must-have” lijst van meer geavanceerde gebruikers staan. Nikon-camera's hebben niet de beste wifi-overdrachtssystemen en Snapbridge heeft veel ruimte voor verbeteringen. Als je de nieuwste cameratechnologie wilt en bereid bent een beetje extra uit te geven voor een gloednieuw model, zullen sommige relatief goedkope camera's je solide prestaties geven zonder de bank te breken. Voeg de vele opnamemodi en scèneselecties van de camera toe en je hebt een echt werkpaard voor het documenteren van avonturen.

Een ding dat u zeker leuk zult vinden aan dit apparaat, is dat het wordt geleverd met een uitzonderlijk LCD-scherm dat u realtime informatie over camera-instellingen laat zien, zelfs wanneer het is uitgeschakeld of in de standby-modus staat. Uw lens heeft invloed op de hoeveelheid licht die de camera binnenkomt, de scherptediepte van een beeld, het gedrag van de autofocus en de stabilisatieprestaties. Meestal wordt de camera geleverd met de 15-45 mm EF-M-kitlens, maar hij kan Canons volledige assortiment van acht EF-M-lenzen gebruiken. Dat is zonder de fysieke aspecten van uw lens te noemen, die de draagbaarheid van uw camera kunnen beïnvloeden.

Het is goed, maar helaas is de buffer traag en laat de camera vastlopen na slechts 16 foto's. Je hebt een uitzonderlijk veelzijdige camera nodig die geweldig werkt voor video's en foto's en een beginnersvriendelijke interface heeft. Als je camera werd geleverd met wat vaak een „kitlens” wordt genoemd, een lens die bij de body wordt geleverd, is dit misschien alles wat je nodig hebt voor allround fotografie, vooral als je voor het eerst begint. Investeren in een robuust model zou vervangingskosten moeten besparen - en de Olympus Tough TG-6 is een van de beste robuuste camera's die je kunt kopen.

De Canon EOS M50 Mark II is een geavanceerde spiegelloze camera ideaal voor hybride fotografen of videografen. Als het gaat om fotograferen met een GoPro, neem dan altijd extra (volledig opgeladen) batterijen mee en zorg ervoor dat je de juiste (en optionele) mount, mod en accessoires bij de hand hebt om de gewenste beelden of videobeelden vast te leggen, ongeacht of de camera op een statief wordt gemonteerd, aan je lichaam wordt bevestigd of is aangesloten op de uitrusting die je gebruikt (zoals je helm, het stuur van je fiets of het dashboard van je voertuig). Deze camera heeft een 3,2 inch groot Vari-Angle Touchscreen waarmee ik alles in selfie-modus kan zien wanneer ik mijn vlogs fotografeer.

Leave Message

All fileds with * are required