Welke camera is het beste voor lange afstanden?

Een uitgebreide selectie van coole nieuwe P%26S camera's met groot bereik Samsung WB50F. Door Mark Wilson laatst bijgewerkt 24 maart 22 Als je budget zich niet helemaal uitstrekt tot RX10 IV-niveaus, maar je toch iets van topkwaliteit, flexibel en met een geweldige beeldkwaliteit wilt, dan is de Panasonic Lumix FZ2000 (bekend als de FZ2500 in de VS) een uitstekende keuze. Het maakt gebruik van een 1-inch sensor, en hoewel de zoom uitkomt op 480 mm-equivalent, wat relatief kort is voor een bridgecamera, is dat nog steeds genoeg voor iedereen behalve het meest extreme dagelijks gebruik. We zouden zeker een klein zoombereik opofferen voor betere en snellere optica, en we zijn dol op de FZ2000 omdat hij zowel beeldkwaliteit als zoombereik levert.

Als je op zoek bent naar iets goedkoper, is de oudere FZ1000 (hieronder) ook het bekijken waard, net als zijn opvolger, de FZ1000 II. De Lumix FZ80 (buiten de VS bekend als de Lumix FZ82) is misschien wel een van de meest betaalbare bridgecamera's hier, maar hij heeft nog steeds een behoorlijke klap. Het zoombereik is zeer indrukwekkend, gaande van een ultrabrede 20 mm tot maar liefst 1200 mm, en profiteert van een effectief beeldstabilisatiesysteem. Er is ook 4K-opname met Panasonic's 4K Photo, die 8 MP-beelden kan opnemen met 30 fps, wat betekent dat je dat moment van een fractie van een seconde nooit mag missen.

Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken, met een intuïtief touchscreen. De zoeker zou beter kunnen zijn (en er is geen oogsensor om automatisch te schakelen tussen de zoeker en het achterscherm), terwijl hoge ISO-prestaties niet kunnen evenaren met die van rivalen met een grotere sensor (en duurdere). Dat gezegd hebbende, dit is een van de beste budgetbrugcamera's die er zijn. De Coolpix P1000 is het vervolg op de P900 en rekt nog iets verder uit wat we van superzoomcamera's gewend zijn.

De reden is dat de lens, met de P1000 met een enorm 125x optisch zoombereik gelijk aan 24-3000 mm in 35 mm termen, het potentieel heeft om thuis te komen op de verste onderwerpen die je realistisch zou willen vastleggen, of het nu gaat om dieren in het wild of de maan. Als je absoluut een camera nodig hebt met een 3000mm-equivalente lens, dan is het feit dat de P1000 de enige is die dit aanbiedt, je beslissing gemakkelijk. Met een enorme behuizing, minder dan betrouwbare autofocus, een ondermaats LCD-scherm en operationele strijd is de aantrekkingskracht voor al het andere echter beperkter. De superzoom bridgecamera van Sony is nauw afgestemd op de Panasonic FZ82 en is vanwege zijn leeftijd voor een geweldige prijs verkrijgbaar.

De nadelen in vergelijking met de FZ82 zijn onder meer het vastleggen van afbeeldingen met alleen JPEG en een kleiner zoombereik, maar als je met beide kunt leven, is dit een geweldige budgetoptie. De HX400V klauwt wat terrein terug door Wi-Fi aan te bieden, terwijl hij ook leuk in gebruik is dankzij het ergonomische ontwerp, en het kantelbare scherm is leuk om aan te raken, hoewel het niet volledig gearticuleerd is. Meer teleurstellend is de elektronische zoeker met relatief lage resolutie. Hoewel er geen onbewerkte ondersteuning is, hebben JPEG-afbeeldingen geweldige kleuren en veel details.

Enige beeldafvlakking is zichtbaar wanneer beelden op 100% worden bekeken, maar dat is een veelvoorkomend kenmerk bij brugcamera's met kleine sensoren. De Fujifilm X-S10 is waarschijnlijk de beste allround APS-C camera die je nu kunt kopen. Het heeft een volledig gearticuleerd scherm en kan over het algemeen erg goed werken, ondanks dat het minder externe bedieningsknoppen en knoppen heeft in vergelijking met de Fujifilm X-T4 (opent in nieuw tabblad) en Fujifilm X-T30 II (opent in nieuw tabblad) Het hebben van IBIS (in-body stabilisatie) is ook een enorme bonus, waardoor het gemakkelijker wordt om in de hand vastgehouden te fotograferen langere sluitertijden, wat enorm handig is voor werken bij weinig licht. Zoals bij alle Fujifilm-camera's, zijn de jpg-afbeeldingen zonder enige bewerking verbluffend en beschikt het over een verscheidenheid aan verschillende filmsimulatiemodi als je iets kleins aan je foto's wilt toevoegen.

In termen van APS-C-camera's hebben we het moeilijk om er een te bedenken die een betere balans biedt tussen functies, prestaties en prijs dan de Fujifilm X-S10, en daarom is het onze topkeuze. ZOSI Ultra Long Distance Wi-Fi Halow-beveiligingscamerasysteem, 6CH 2K NVR met HDD 1 TB en 4 x 2 MP. Videocamera Camcorder VideoSky Vlogging Camera voor YouTube Full HD 1080 P 24MP 30FPS 16X Zoom. Fotograferen met groothoek en weinig licht zijn niet de sterkste punten van deze camera, maar er zijn goede autofocusprestaties en snelle bediening om dit te compenseren.

Gezinnen willen een betrouwbare camera van hoge kwaliteit die geweldige foto's maakt, maar ook gemakkelijk genoeg is voor iedereen in het huishouden om te gebruiken. Als u eenmaal op de hoogte bent van de verschillen - en de compromissen - kunt u een weloverwogen beslissing nemen over wat de juiste camera voor u is. We verwachten veel geweldige camera-aanbiedingen, en nu sommige van deze bridgecameramodellen nu wat ouder op de markt zijn, kunnen het degenen zijn die de grootste kortingen krijgen. Het kan zelfs Raw-foto's en 4K-video uitvoeren, wat vrij zeldzaam is op de beste waterdichte camera's (opent in nieuw tabblad).

Zelfs mensen die niet geïnteresseerd zijn in de technische details van het maken van fantastisch uitziende video's, kunnen resultaten behalen met deze camera. Na 17 jaar in de technische journalistiek te hebben gewerkt, probeert Mark nu het wereldrecord te breken voor het aantal cameratassen dat door één persoon wordt opgehoopt. Dit is een geweldige camera om mee te beginnen als je net zo geïnteresseerd bent in vloggen als gewone fotografie. Als u waarschijnlijk gaat wandelen, klimmen, zwemmen, watersporten of andere extreme sporten beoefent, is de Olympus TG-6 waarschijnlijk een betere camera voor u dan uw gemiddelde compact.

Er zijn verschillende camera's voor lange afstandsvideo beschikbaar die redelijk geprijsd zijn en het werk perfect doen. Voor degenen die zich afvragen waar bridgecamera's hun naam vandaan halen - het is omdat er wordt gezegd dat ze de kloof tussen eenvoudige point-and-shoot-modellen (of je telefoon) en geavanceerdere DSLR-modellen 'overbruggen'. Camera's met optische zoom zijn ideaal voor allerlei soorten opnamen, waaronder reizen, landschapsfotografie, sportevenementen, dieren in het wild of elke situatie waarin u dichter bij uw onderwerp wilt komen zonder in te boeten aan beeldkwaliteit. De beste reiscamera's combineren draagbaarheid met geavanceerde functies, wat betekent dat waar je ook heen wilt ter wereld, je alle geweldige dingen die je ziet kunt vastleggen.

.

Leave Message

All fileds with * are required