Welke camera's gebruiken reisbeïnvloeders?

Een van de beste camera's voor reisbloggers is de Canon EOS 2000D (in sommige landen is dit de Canon EOS 2000D, en in andere landen is het de Canon Rebel T7.Spiegelloze camera's zijn veel beter voor reisbloggen vanwege hun compacte formaat en gebruiksgemak. Ze zijn ook vaak beter voor het maken van video's. De Canon 5D Mark IV kost minder dan de 1D, maar het is nog steeds een dure camerabehuizing. Dit is de camera die we tot ongeveer een maand geleden gebruikten voor al onze blog- en Instagram-foto's.

We hebben in het verleden verschillende GoPro-camera's gebruikt en ze bieden een betaalbare camera die naast gewone foto's en video's geweldige onderwaterfoto's en -video's kan maken. We gebruiken momenteel de GoPro Hero 9, de nieuwste GoPro. Omdat we onlangs zijn overgestapt van de Canon 5D Mark IV naar de Canon R5, hadden we een adapter nodig om onze lenzen te kunnen blijven gebruiken. De meeste lenzen zijn gemaakt voor een bepaald type camera, ofwel gewassensor, full-frame of spiegelloos.

EF-lenzen werken op zowel gewassensoren als full-frame camera's. De spiegelloze camera had een houder nodig die veel goedkoper is dan het kopen van alle nieuwe lenzen om met de nieuwe camera te werken. Over het algemeen heeft het Full Frame veel betere specificaties dan de bijgesneden sensorlens - daarom geef ik de voorkeur aan het Full Frame. Een Full Frame camera is echter kostbaar.

Als je net begint met fotografie of een beperkt budget hebt, raad ik je aan om vertrouwd te raken met een Cropped Sensor-lens, zoals de Canon 70D en je een weg te banen naar een Full Frame zoals de Canon 6D Mark ii. Ik gebruik de Canon 6D Mark ii full-frame camerabehuizingslens. Deze camera is een geweldige en goedkopere optie voor een full-frame DSLR. Behalve dat het een van de goedkopere full-frame camera's is die er zijn, is de body gemaakt van plastic, dus hij is niet zo zwaar als andere DSLR-camera's met een metalen frame.

Ik ben dol op het touch- en flip-scherm en deze camera gebruikt gewone SD-kaarten in tegenstelling tot de Canon 5D Mark IV. Deze camera is genomen als de nieuwe maatstaf voor foto's op sociale media, hij maakt geweldige foto's en video's, de kostenwaarde is moeilijk te evenaren en is al een paar jaar geliefd bij beginners en professionele fotografen. Als je je tas niet de hele dag bij je hebt of niet zoveel zwaar materieel hebt, is deze tas geweldig omdat je hem met of zonder de camera-inzet kunt gebruiken. De meeste digitale camera's moeten een resolutie hebben die hoog genoeg is (10 megapixels of meer) zodat het nergens invloed op heeft.

Tot recente modellen misten spiegelloze camera's ook weersbestendigheid, een belangrijk detail voor professionele fotografen. Naast de extreme draagbaarheid van de a7C, beschikt hij over een volledig gearticuleerd scherm om de opname vanuit moeilijke hoeken te maken of om naar jezelf te kijken wanneer je het gebruikt als vlogcamera. Een kleinere camera trekt niet zoveel aandacht, wat een pluspunt is als je reist in plaatsen als Zuid-Amerika, een continent waar ik de komende jaren meer van plan ben te verkennen. En er is niets dat de geest van een actiecamera vertegenwoordigt dan de nieuwste release - de GoPro HERO 10 Black.

Hoe raar het er ook uitziet, de Olympus-TG6 Compact Camera beschikt over uitzonderlijke functies die geschikt zijn voor reisbloggen. Het kan ook voordeliger zijn om met een camera van een lager model te kiezen om een extra lens zoals een groothoek of zoom te betalen. De Olympus OM-D E-M10 Mark ii Camera is nog een van de beste compactcamera-opties voor reisbloggen. Ik zou het argument voeren dat een bekwame foto-editor betere beelden kan produceren met een oude ondermaatse camera dan iemand die niet de tijd neemt om opnamen op professionele apparatuur te bewerken.

Het bezit kenmerken en kenmerken die het een verdomd goede overweging maken voor reisbloggers. Naast dit alles is het een van de beste digitale camera's op de markt die onberispelijke beelden produceert met verbluffende huidtinten en superscherpe compacte lenzen. Voor creatieve reisbloggers kun je veel van de ingebouwde videomodi zoals TimeWarp en Slo-mo gebruiken om diversiteit in je inhoud te creëren.

Leave Message

All fileds with * are required