Welke camera is het beste in een lage prijs?

Olympus OM-D E-M10 Mark IV · 4.De ingebouwde elektronische zoeker (geweldig in een spiegelloze camera voor deze prijs) maakt het een geweldige optie voor gebruik in fel zonlicht of donkere omstandigheden, terwijl het kantelbare scherm het gemakkelijk maakt om vanaf de grond te fotograferen. Samen met de kleine Micro Four Thirds-lenzen van Panasonic is dit perfect voor reizen of vakanties. Tegenwoordig lijkt het erop dat je deze geweldige kleine camera alleen kunt krijgen in een kit met twee lenzen, waaronder ook de compacte Panasonic 45-150 mm telefoto. Het is een geweldige combinatie voor een geweldige prijs, maar omdat het een kit met twee lenzen is, duwt het de prijs wel omhoog.

De E-M10 IV was vanaf het begin betaalbaar en het is een van onze favoriete goedkope camera's voor beginners, vloggers en reisfans. De voorganger van de Olympus OM-D E-M10 Mark IV, de Olympus OM-D E-M10 Mark III, was een geweldige camera die veel te bieden had. De verouderde 16 MP-sensor en contrast-AF lieten echter ruimte voor verbetering over. Gelukkig is de Mark IV een geweldige update, met dezelfde 20,3 MP sensor als de PEN-F en verbeterde continue autofocus.

Hoewel sommige verbeteringen incrementeel zijn, brengt de Mark IV een aantal interessante nieuwe aanbiedingen op tafel, waaronder een zippy continue burst-modus van 15 fps. We zijn ook fan van het extra kantelbare scherm, dat 180° naar beneden kan klappen om het perfecte selfiescherm te creëren. De Panasonic G9 is een zeer snelle en effectieve camera voor zowel 4K-video als fast-action sport- en natuurfotografie. Het ligt onverwacht substantieel in je handen, waardoor je een goede grip hebt, vooral bij langere lenzen, en de beeldkwaliteit is erg goed, ondanks de kleinere MFT-sensor.

Aanvankelijk was het vrij duur, maar gestage prijsdalingen hebben de Lumix G9 tot een echt verleidelijke aankoop gemaakt voor zowel enthousiastelingen als videografen. Het is nu eigenlijk de helft van de prijs dan toen het nieuw was, maar heeft specificaties die nog steeds geavanceerd zijn, zelfs volgens de huidige normen. We komen meteen naar buiten en zeggen het. De Canon Rebel T7 (EOS 2000D in sommige gebieden) is geen slechte camera om mee te beginnen, maar het is vrij basic.

Het heeft een vast achterscherm en maakt alleen Full HD-video, en het wordt niet geleverd met Canon's Dual Pixel CMOS AF voor snellere scherpstelling in livebeeld. Het heeft wel een 24-megapixelsensor die overeenkomt met de resolutie van onze favoriete goedkope DSLR, de Nikon D3500, maar hij kan niet tippen aan de continu fotograferen van 5 fps van Nikon of de ruimtebesparende intrekbare kitlens van de Nikon. Voor iedereen die echter aan de slag wil met een goede camera tegen de laagst mogelijke prijs, is het een perfect competente camera voor een lage prijs. Verwacht er gewoon niet verliefd op te worden.

De D5600 is duurder dan andere DSLR's in deze lijst, maar het is een zeer goede camera die ooit tegen veel hogere prijzen werd verkocht. Het 39-punts AF-systeem biedt meer scherpstelpunten dan andere goedkope DSLR's en het 3,2 inch variangle touchscreen-display aan de achterkant is groter dan de meeste. De liveview-autofocus is niet zo goed als op de Canon Rebel SL3 of een van de compactsysteemcamera's hier (vooral voor video), maar de algehele prestaties zijn nog steeds uitstekend en lensopties zijn er in overvloed. We zouden het waarschijnlijk niet kiezen voor video, maar als veelzijdige, hoogwaardige compacte DSLR is het tegenwoordig echt een goede koop.

We vinden het vooral leuk voor op reis, vanwege zijn formaat, en we raden aan om het te kopen met Nikon's intrekbare AF-P 18-55 mm VR-kitlens. De W800 heeft een 20,1MP beeldsensor, die in de meeste situaties goed presteerde, en een vrij groot 2,7-inch LCD-scherm aan de achterkant. Er is echter geen zoeker, dus je moet op het scherm vertrouwen om je foto's te kaderen. We hielden ook van de compactheid van de W800; met 2,1 x 2 x 0,9 inch en met een gewicht van slechts 3,5 gram gleed deze camera gemakkelijk in onze zak, waardoor het een geweldige reisgenoot is.

De Sony DSC-W800 staat bovenaan onze lijst met beste goedkope camera's omdat hij een goede beeldkwaliteit levert in een compact pakket, slechts 2,1 x 2 x 0,9 inch meet wanneer uitgeschakeld en 3,5 gram weegt. Wanneer je hem inschakelt, komen de lenstelescopen uit de voorkant en biedt een 5x zoom die goed genoeg is om foto's van een vriend van een afstand te maken. Het maakt 20,1-megapixelbeelden die worden opgeslagen op een (niet inbegrepen) SD-kaart die naast de slanke batterij past. Het 2,7-inch LCD-scherm heeft een behoorlijk formaat, maar ziet er blokachtig uit en is erg moeilijk te zien in direct zonlicht.

Het is ook gemakkelijk om per ongeluk uw vingers over de flitser te steken. Als je nog een paar dollar te besteden hebt, biedt de Sony Cyber-shot DSC-W830 verrassend veel functies in een klein pakket, waaronder high-definition video, panoramische beelden en een lange 8x zoomlens. Wanneer je hem aanzet, komen de lenstelescopen van voren uit in drie secties, maar de montage voelt nogal kwetsbaar aan. De DSC-W830 heeft ook openingen die zandkorrels of vuil kunnen verzamelen, waardoor de camera vastloopt.

In feite zat er in ons beoordelingsmodel een beetje stof vast in het lensmechanisme dat als een zwarte schaduw op ingezoomde beelden opdook. Als je voor minder geld heel, heel dicht bij een onderwerp wilt komen, dan zou de Kodak PixPro AZ421 het ticket kunnen zijn. Deze budgetcamera heeft een 42X zoomlens, het equivalent van een 24-1008 mm lens voor een 35 mm camera, wat betekent dat je op het punt staat de maan in al zijn glorie te zien, of dieren in het wild van ver vast te leggen. Afgezien van afdrukken, is het een zeer eenvoudige camera.

Je krijgt een lens met vaste focus en brandpuntsafstand (geen zoom), noch krijg je een LCD-scherm of een manier om de 10 MP-beelden die het vastlegt te bekijken. Beelden worden opgeslagen op een micro-SD-kaart en kunnen via de meegeleverde USB-kabel naar de pc worden overgebracht. De enige knoppen op de camera zijn de sluiter, een vertragingssluiter van 10 seconden, de printknop en een modusknop die schakelt tussen normale kleur, levendige kleuren en zwart-wit. Je kadert de foto's via een pop-up optische zoeker, die ook de camera inschakelt.

Als u op zoek bent naar een goedkope camera die de meeste taken aankan, maar u wilt niet te veel uitgeven, dan is de FZ43 een goede prijs. Verwacht gewoon geen geavanceerde technologie; het maakt 16 MP-beelden, heeft een 4x zoom en beschikt over een schoon, helder 2,7-inch LCD-scherm. De FZ43 wordt gevoed door twee AA-batterijen, die niet lang meegaan; de onze was op na een dag matig gebruik. Het past perfect in mijn budget.

Ik begon mijn werk door verkeers- en natuurscènes te filmen. De Canon EOS Rebel SL3 was de beste DSLR camera met een beperkt budget. De Lumix ZS100 is de beste budget point-and-shoot camera op de markt. Het is ideaal voor reizigers, wandelaars en iedereen die een ultralichte camera wil.

Dit is een belangrijk detail voor statiefgebruikers, omdat dit betekent dat de camera niet van het statief hoeft te worden verwijderd om van kaart te wisselen. Tijdens het opnemen van mijn video heb ik besloten om te filmen bij weinig licht, waarbij deze camera een scherpe en precieze focus laat zien. In de Snap is een printer ingebouwd; nadat je een foto hebt gemaakt, springt er binnen ongeveer een minuut een kopie uit de zijkant van de camera. Als je op zoek bent naar een eenvoudigere point-and-shoot camera, is de beste budgetcamera die we hebben getest in de compacte categorie de Canon PowerShot SX740.

Tracking tijdens continue AF is een sterk punt van deze camera, zelfs bij gebruik van oogdetectie of bursts. Het is de beste budget DSLR-camera om te vloggen, omdat je hiermee zeer veelzijdig en consistent kunt zijn, zelfs met zijn veelzijdige functies. En met een brede catalogus lenzen beschikbaar, vormt het een van de beste goedkope camera's die er zijn als je een moderne spiegelloze ervaring wilt. Het is goed, maar helaas is de buffer traag en loopt de camera vast na slechts 16 foto's.

De beste digitale camera met een 'budget' is nogal subjectief - wat voor de ene fotograaf als budgetgeprijsd wordt beschouwd, lijkt voor de andere misschien duur. Deze Nikon-camera sloeg voor mij een homerun met zijn 51-punts AF-systeem, waardoor hij supersnel en nauwkeurig is in het vergrendelen van focus en het volgen van onderwerpen. Veel mensen vragen zich af of het de moeite waard is om tonnen geld uit te geven aan een legitieme camera wanneer een smartphone direct beschikbaar is. Toch is dat laatste nog steeds het geval op veel Sony camera's en zorgen de high-end features van de A6000 ervoor dat het een camera is die met je meegroeit.

Het menusysteem is gemakkelijk te navigeren en u kunt de camera verbinden met uw smartphone via de bijbehorende app van AKASO, waarmee u beeldmateriaal kunt bekijken en de camera op afstand kunt bedienen. Met dezelfde 16,1 megapixel Live MOS vierderde sensor en de TruePic VII-processor met de meer luxe Olympus OM-D E-M5 Mark II, kan de camera opnamen maken in JPEG-, RAW- en zelfs stereoscopische MPO-formaten. Bovendien betekent de indrukwekkende automatisering van de camera dat je niet hoeft te rommelen met handmatige bediening (hoewel hij ze wel heeft) omdat de intelligente en superieure automatische modi kunnen overschakelen naar de juiste instellingen. .

best compact camera

Leave Message

All fileds with * are required